Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
facebook.com/cineblogbg || twitter.com/cineblogbg || cineblogbg.tumblr.com
Автор: cine Категория: Забавление
Прочетен: 1786345 Постинги: 241 Коментари: 449
Постинги в блога от Септември, 2007 г.
image

Нощен слушател (The Night Listener). Драма. САЩ 2006

Робин Уилямс играе хомосексуален радиоводещ, преживяващ тежко раздялата с младото си гадже... Сякаш не му стигат тези стъжняващи живота обстоятелства, тъкмо в този момент някаква изперкала жена решава да се пошегува с него, представяйки се по телефона за болен 14-годишен младеж, жертва на домашен разврат, за да получи малко внимание...

Не че нещо, ама Робин Уилямс внася депресия навсякъде където се появи... Тук поне са го избрали за правилната роля. Един минус (-).


Категория: Изкуство
Прочетен: 1534 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 20.09.2007 23:18

image

Числото 23 (The.Number.23.2007.DVDRip.XviD.AC3-WAF.avi - 1,35 Gb). Мистериозна психотрилърова драма. САЩ 2007. 

Роден съм на 23-ти. Бррр!
Иначе... Джим Кери продължава да го дава сериозно напоследък.  Доколко е успешно не смея да коментирам, защото съм все още негативно повлиян от лигавия му период. Но лудостта несъмнено му отива.

Както често се случва в цялата история на Холивуд, някаква тема, която може би не е съвсем безинтересна (читателите на Р. А. Уилсън /"Въстаналият Прометей"/ и Тимъти Лиъри - Robert Anton Wilson, Timothy Leary - ще си спомнят съвсем ясно за 23, всъщност един от психиатрите във филма намекващо е кръстен Лиъри), бива осакатена до неузнаваемост (добре де, тук е узнаваема) и представена във формат, удобен за средния американски зрител. 

Но преди да навляза в безсмисления стар спор около холивудските филми (все пак има книги за желаещите да научат, филмите са за разтуха), едно от предимствата на лентата е, че успява да ни наведе на размисъл: в колко ли 23-та е оплетен всеки от нас в ежедневието..?

Два плюса (++).



 

Категория: Изкуство
Прочетен: 5343 Коментари: 3 Гласове: 1
Последна промяна: 19.09.2010 12:17
image

Алатристе ("Alatriste"). По исторически роман. Франция-Испания-САЩ 2006 (на испански език).

Мъжки филм.  От онези, които оставят след гледане илюзията, че доблестта, честта и други, възприемани днес широко като архивни "мачистки" понятия сякаш никога не са слизали от мода. Виго Мортенсен е далеч по-добър като испански военен ветеран, отколкото като Бързоход във "Властелинът на пръстените".
Два плюса (++).
Категория: Изкуство
Прочетен: 2466 Коментари: 3 Гласове: 0
Последна промяна: 11.09.2007 23:56
09.09.2007 14:25 - Borat ("Борат")

image

Борат ("Borat"), Идиотска комедия. САЩ 2006.

Срам ме е, че все пак го гледах, макар и с голямо отлагане...
Три минуса (---).

Категория: Изкуство
Прочетен: 2058 Коментари: 1 Гласове: 0
image

Слепи срещи (p-bd.avi). Романтична драмо-комедия. САЩ 2006.

"Рецензия" от Arena.Bg
(цитирана буквално, автентичен правопис и всичко останало):

"Слепи срещи е весела комедия за интелигентно момче което има нещастието да е сляпо. Той е един от най популярните в града но има проблем с жените. Неговият брат му организирва "слепи срещи" за да натрупа сексуален опит и да е готов за реални и истински контакти. Дани среща млада медицинск сестра работеща в офиса на очният му лекар и се влюбва в нея."
(Източник: http://arenabg.com/cat/details.php?i=14787&c=1)

Първо, плакатът и анонимният рецензент послъгват. Комедията не е от най-веселите, по-скоро е сериозна с плахи опити за хумор в редки моменти  (ако може да има такива комедии, всъщност по-правилният въпрос е дали това тук изобщо следва да се причислява към комедийния жанр). Второ, плакатът създава погрешното очакване за някакава палавост: настроението е благопристойно и се насажда разбирателство между културите (латиноамериканска и индийска в щатски контекст). Филмът завършва със сватба. 

Мисля, че това окончателно определя потенциалната аудитория, за която преживяването "Слепи срещи" ще донесе удоволствие. Един минус (-).


Категория: Изкуство
Прочетен: 3842 Коментари: 1 Гласове: 0
Последна промяна: 09.09.2007 14:44

image


Последният легион (The.Last.Legion.R5.XViD-PUKKA.avi). Историческо-приключенски-легендарен. САЩ 2007

Добър детски филм. От онези, на които бащите e хубаво да водят момчетата си. Пък и малкият император май е най-убедителен в своята роля. Действието непосредствено предхожда раждането на крал Артур и в края естествено прелива в легендата там, където я познаваме от многобройните други филми. Нова и интересна е версията за произхода на името "Ескалибур" (макар Мечът  да се бодва малко нелепо сам в камъка в последните секунди) - повлияна в известна степен от модата, която "Шифърът на Леонардо" наложи?

За човек, гледал "Гладиатор", "Властелинът на пръстените", "Крал Артур" и други от този род епични зрелища ("Вълкодав"? ), фабулата ще се стори на места твърде позната. Актьорският състав, както можем да очакваме от Холивуд в последните филми на историческа тематика, е леко неадекватен. Пратениците на Източната империя (Константинопол) са прекалено източни, с арабски ризници, островърхи шапки, саби дамаскини и тъмен цвят на кожата. А жената-войн (безспорно красиво откритие) направо си е от Индия (не е изключно, разбира се, да е имало и такива на служба във византийската войска). Някои от римските войници пък имат излъчване на съвременни американски чиновници, но как се докарва римско излъчване я? Това, че повалят по десетима готи с едно замахване, вече почти не прави впечатление на никого, но все пак значително намалява достоверността на разказа... 

Три плюса (+++) за един от хитовете на 2007-ма. Да живее Цезар! 
Категория: Изкуство
Прочетен: 5785 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 03.09.2007 09:53

image

Бунтът на L. (The Rebellion of L.). Българска криминално-политическа драма. България 2006.

Део, Дичо, Рачков, Гърбов... не, не би трябвало да е комедия или музикален клип, а нещо като история на българския преход (оттук вероятно е дошла идеята за сериала "Църква за вълци", който течеше скоро по БНТ), пречупена през съдбата на L. (Лорис, игран от Део) - станал политически затворник на абитуриентската си вечер при опит да избяга на Запад.
С риск да си навлека гнева на обичащите българското кино: това не е кино. Прилича по-скоро на сценка от училищна театрална вечер, на която кръжокът по театър представя любителска пиеса, рецитирайки нескопосано репликите на фона на самоделни декори. 
И тъкмо като на училищна вечеринка тръпката е в това, че им се радваме, защото ги познаваме...

По-подробни коментари (в същата посока): тук 

Категория: Изкуство
Прочетен: 4182 Коментари: 4 Гласове: 0
Последна промяна: 02.09.2007 15:00
02.09.2007 14:11 - Saw II (Трион 2)

image

Saw II (Трион 2. Предполагам, че заглавието вече е било преведено много по-цветущо за българските кина). Ужаси. САЩ 2005

Един не-много-интелигентен филм (този факт едва ли има нужда от изрично споменаване след заглавието, плаката и... "Oh yes... There will be blood" /също на плаката/, но да си го кажем все пак). 
Част от поредицата евтини страховити филмчета с набързо съчинени истории и лесни за изпълнение специални ефекти (нарязани пръсти, ръце, крака, глави и каквото още има да се реже).

Сюжетът не търпи съществени вариации в този жанр (ако се сещате за The Cube 1, 2, 3 и 0/?!/ ): някакви хора се събуждат затворени в стая / стара къща / шахта на метрото / куб на друга планета / измерение, където започва голямото рязане. Зад него обикновено стои претенция за морално-поучителна история... (не става ясна до края). Идеята очевидно е заимствана от кошмарите на някой недотам уравновесен съчинител.
Този пореден шедьовър даже е спечелил награда, която се казва... (изненада!) "Chainsaw Award".

За любителите на касапското (Oh yes... There is blood): един минус (-).

Има и трета част! Но първо малко почивка...

Категория: Изкуство
Прочетен: 4136 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 18.12.2007 23:43


Next

image

Next (Ммм...ъъъ... тръпнем в очакване на оригиналния превод) - фантасмагоричен екшън (с Никълъс Кейдж). САЩ, 2007.

Никълъс Кейдж пак има свръхестествена дарба... Не, не се превръща в горящ скелет докато си кара мотора този път, ами може да вижда разни събития 2 минути преди да са се случили и преживява хитрувайки на дребно. Да, но в един момент (че как иначе) му се налага да спасява света от.... терористи, които искат да гръмнат голям американски град (така де, онези в Холивуд няма да рискуват с някоя прекалено оригинална идея, по-сигурно си е старото и изтъркано). И естествено го спасява. Следват финални надписи.

Такаа.. колкото и да е учудващо - два плюса (++). Да, дааа.. защото фантасмагориите ме трогват дълбоко.

---


Gangs of New York ("Бандите на Ню Йорк")

image

Бандите на Ню Йорк (Gangs of New York) - исторически екшън-касапница. САЩ 2002 (bTV, неделна киновечер, юли 2007)

Месарски филм. След него остава вкус на кръв в устата. 
Диви нюйоркчани в средата на 19 в. се трепят без мярка и без видима причина със секири, алебарди, сърпове, кухненски ножове и други битови принадлежности, режейки парчета от нечии тела. По-рано дошлите срещу новопристигащите "американци". Накрая общо взето всички главни действащи лица се изколват взаимно. Камерън Диаз е очарователна както винаги, но дори нейната героиня (чевръста крадла) е разпорена и зашита - белязана с внушителна бразда по цялата дължина на корема.

Само за хора със здрави нерви и закопнели за подобен род емоционално разтърсване по техни си причини гледачи... Два (++) плюса.

---


The Illusionist ("Илюзионистът")

image

Илюзионистът (The Illusionist) - романтично-фантазна-антимонархическа драма, САЩ 2006

Филмът наподобява голяма серия на Досиетата X, пренасяща ни във Виена от началото на 20 в. Имам предвид настроението, което създава с мрачните на места кадри и видът на мистерията, останала ненапълно разгадана до самия край. 
Сниман в Чехия, "Илюзионистът" обаче пресъздава  по един специфично-виртуозен  (за холивудските стандарти) начин - със съвсем нескрито усилие за достоверност - настроението в австро-унгарската столица през последните години на империята. Дори само за това си заслужава трите плюса (+++).

---



Шрек II (Shrek 2) image

Шрек II (Shrek 2) - анимационна социално-приказна драма с елементи на американска популярна култура, САЩ 2004.

 За разлика от първата част, която беше лековата хитроумна гаргара (по американски) с различни приказни сюжети, втората задълбава в анимационна социална сатира и определено не е филм за малки деца, въпреки шарената обвивка. Но тъй като едва ли е останал човек, който все още не го е гледал, спирам с коментара до тук.

Три плюса за качествената във всяко отношение продукция (+++)

---


The Red Violin ("Червената цигулка")

image

"Червената цигулка" (The Red Violin) - Драма, САЩ 1999.

Един филм, който вече е на годинки, но е останал извън полезрението на гледащите.. Предполагам от онези, за които коментарите понякога се заключават до "финансово фиаско", "не успява да събере и една пета от разходите по заснемането"... Дано да не е така и само на мен да ми е убягнал. Във всеки случай освен Самюъл Джаксън (стоящ като неуместна кръпка на фона на всичко останало) филмът е много европейски като дух, история, местни актьори (е, и китайците са истински). 
Цигулка на голям италиански майстор преминава в ръцете на музиканти от различни поколения, отнема животи, преобръща съдби.. за да разкрие накрая тайната на своята магия (боя). Прилича на красив сън.. и събуждането идва рязко, когато Самюъл от по-горе влиза като намахан разбирач-оценител-ценител (?!) на цигулки в наши дни, за да я задигне за себе си...

Три плюса за съживяването на сетивата.. (+++)

---


Breach ("Пробив"?)

image

Breach ("Пробив"?) - Политическа драма, САЩ 2007

Раян Филип (Ryan Phillippe) се е опитал да се шмугне в една от ролите, в които бихме очаквали (поне аз, защото Раян изглежда неубедителен тук) да видим Bourne (така де, Мат Деймън) . Крис Купър (спомняте ли си го в "Американски прелести"?) придава някакво усещане за мухъл на филма, за което не се разбира дали е търсено или напротив...

Два плюса (++)

---


Вместо мой коментар върху "Троя" (Troy)

image

Troy ("Троя"), САЩ 2004

Ще заимствам един външен:
http://locke.blog.bg/viewpost.php?id=79654

---


Black Snake Moan

image

Black Snake Moan ("Стонът на черната змия"), Драма(?), САЩ 2007

Отново помпане на специфичния южняшки имидж (сега забелязвам, че то си го пише и на плаката, вж. горе): жега, прах, малки, не особено просперирали градчета (селца), ноо... затова пък хормони на поразия - секси потничета върху изрязани дънкови гащи (липсват ботушите!), негри, пеещи блус..
Въпреки звездния състав (Самюел Джаксън - да, той пее блуса, Кристина Ричи - това грозно дете от "Семейство Адамс" в какво горещо нещо се е превърнало /не пропуска да си вдигне потничето, за да покаже какво има/ иии.. Джъстин Тимбърлейк /?!/, който се появява  в ролята на неуравновесеното гадже, ходи някъде, после се връща в края на филма, абе..сбъркана работа) филмът не е нищо особено и завършва неудовлетворително...

Един плюс, който си поделят Кристина /красивата/ и старият Самюел /добрият/ (+).

За по-вдъхновено ревю: тук

---


The Emperors New Groove ("Омагьосаният император")

image

The Emperor"s New Groove ("Омагьосаният император"), анимация, САЩ 2000

Едно духовито филмче на Дисни, за чието съществуване нямах ни най-малка представа до снощи. А си заслужава. Накратко приказка (или вариация по приказна тема), пипната в чудесен осъвременен (лафове от модерния американски градски живот) стил с много чувство за хумор и добра музика. Ако сте на между 7 и 17, не го пропускайте в никакъв случай... ще подобри настроението видимо и на много по-големите. Българското озвучаване е направено повече от професионално, с много емоция...

Не, не може да се сравнява с бози като "Мадагаскар", няколко класи над тях е. Три плюса (+++).

---


The Exorcism of Emily Rose

image

The Exorcism of Emily Rose (The Exorcism Of Emily Rose.avi). Ужаси(?), САЩ 2005

Трейлърът беше много по-зловещ от самия филм (сигурно защото в него бяха събрани всичките общо 50-60 секунди страховити кадри, някак губещи се между клишираните съдебни разправии в пълната версия на лентата). 
На едно място черна антроположка, изледователка на междукултурния феномен "обсебване" цитира Карлос Кастанеда като научен авторитет с неговата "Отделна реалност". Крайна точка на конструктивистката забежка е доводът на адвокатката, че това, което на Запад сме решили да наричаме шизофрения или епилепсия всъщност може спокойно да е обладаване от разни демони, както си му казват в други култури...

Някъде между един и два плюса.. хайде да са два заради цитата  (++).

---


Anger Management

image

Anger Management (Anger Management.avi) - комедия САЩ, 2003

Лека холивудска комедийка с Адам Сандлър и Джак Никълсън, в която иначе миролюбив младеж (Сандлър) бива докаран до бесни изблици в няколко ситуации от хора, които му повтарят, че трябва да се успокои. Съдът му назначава терапия при странен неприятен психиатър (Никълсън не е играл по-дразнещ тип! Макар че има опит.. по едно време в началото на 90-те даже се превръщаше във вълк.. Тук окосмяването му е останало животинско). 

Два плюса (++).

---


Die fetten Jahre sind vorbei

image

Die fetten Jahre sind vorbei - Германия 2004 (DVD), драма с елементи на ляв младежки анархизъм

След такива филми човек си припомня, че социалистическите революции след края на 19-ти век водят духовното си начало не от Русия, Куба или Китай, ами тъкмо от Германия. А онези, които са имали възможността да побродят из крайните квартали на някои от големите немски градове (предимно на Запад), със сигурност са открили все още клокочещия марксистки патос на младежките леви сцени. 

И така... богатите експлоататори отнемат щастието на обикновените хора, които искат да живеят свободно (т.е. по възможност да не работят и да не плащат за нищо). Затова "обикновените" са гневни и се чувстват длъжни да възпитат богатите в "правилен" светоглед. 
Ние, които сме имали историческата участ да живеем малко по на Изток и да видим как става това "на живо", сме малко по-здраво стъпили на земята...
Два плюса (++)

---


Wer frueher stirbt ist laenger tot ("Който умре по-рано е по-дълго мъртъв")

image


Wer frueher stirbt ist laenger tot ("Който умре по-рано е по-дълго мъртъв") - Германия 2006, комедия (DVD)

Само за ценители.. на натуралния баварски диалект. 

Още едно леко и приятно немско нещо (не мога да повярвам, казвам го за трети път тази седмица). Напомня леко на детските филми от соц. времена, с които бяхме свикнали. От баварското селце високо в планината лъха познат уют. Ежедневието, лицата и темите на разговорите може би ще се сторят на мнозина твърде близки до нашите си родни. 
Историците не бяха ли доказали някогашно българско присъствие в Бавария...? Два плюса (++).

---


Das Leben der Anderen
image

Das Leben der Anderen ("Животът на другите") - Германия 2006, DVD

Когато се реших да гледам немски филм, награден с Оскар, се подготвих вътрешно за депресиращо събитие, след което ще имам лош вкус в устата в продължение на седмица (тези, които са гледали предните всичко на всичко два отличени със златната статуетка немски филма, биха разбрали защо...)

Е, този път мрачните ми прогнози не се сбъднаха. Филмът е заснет добре,  интересен и жизнеутвърждаващ, със запомнящи се главни изпълнители, ясно разказана несложна история около "добрия човек" в лошата Щази (тайна полиция на ГДР). 

Има много от Оруеловата "1984"... Пък и годината, в която се случват събитията във филма, случайно или не, e точно 1984. Три плюса (+++).

---


An Inconvenient Truth ("Неудобната истина")

image

An Inconvenient Truth ("Неудобната истина"), САЩ 2006

Уж документален филм за глобалното затопляне, но всъщност НЕскрита реклама на Ал Гор (и Apple), критика на Бушовото управление (на бащата и малкия) и нещо като предизборна агитация за демократическата партия, но не за конкретни избори, а така, изобщо...

Въпреки очевидната пренаселеност с цели, които филмът трябва да постигне едновременно, гледащият почти по американски лесно бива грабнат и аха-аха да стане религиозно-фанатичен еко борец. Два плюса (++), така се правят презентации...

---


Russian Ark (Русский ковчег)

image

Russian Ark (Русский ковчег) - 2002, Русия-Германия

Събитие в европейското и световното кино - първият филм, заснет в продължение на 90 мин. без спиране на камерата и без монтаж с над 2000 актьори. ("It is notable for being the world"s first unedited feature film: it consists of a single 90-minute Steadicam shot" - Wikipedia).

Накратко: преминаваме през многобройните изложбени зали на Ермитажа и ставаме свидетели на пищно организирани театрални, музикални събития, балове в Русия на 18, 19 и началото на 20 век. Наши "екскурзоводи" са невидимите за участниците в отделните сцени духове на двама починали - един руснак и един "европеец", които непрекъснато се препират помежду си за това дали руският културен живот не е просто изящна, но неосъзната и непреживяна имитация на европейската култура или има стойност сам по себе си.
Старият Шпенглеров (а в по-ново време и Хънтингтов) спор за принадлежността на Русия към европейската или нейна самостоятелна цивилизация (култура) явно не загубва актуалността си в "голямата братска страна" и това е добре обяснимо във времена, когато тя търси своята идентичност... отново. Три плюса (+++).

---



One Day in Europe

image

One Day in Europe

Европейско кино за Европа. Или поне немски поглед към няколко различни култури/манталитети на континента (ако броим Турция за европейска). 
Не особено интересен и не особено вълнуващ филм, но пък за немска продукция - направо свеж.
С риск фанатичните почитатели на филми, правени извън Холивуд,  да ме сметнат за неразбиращ mainstream-овец, не са много немските филми, които попадат в плюсовата ми област. И този не е от тях. Един минус (-).


---


Snakes On A Plane ("Змии на борда")

image

Snakes On A Plane ("Змии на борда" - Rented DVD)

Леко бутафорен ужасо-комедио-екшън с еротични наченки. Е, има настроение в него. Самюъл Джаксън какво пък прави вътре? Опитва се да придаде някаква тежест... и да изкове нова култова фраза, май беше - ни в клин, ни в ръкав - "I have enough of  these mother-fucking snakes on this mother-fucking plane". Даже се появява като рефрен в музиката на финалните надписи. Ама това тук не е Pulp Fiction, пък и може ли горното да е реплика, камо ли култова? Не знам, може да е някаква закачка на английски... два плюса (++).

---



9 Рота

image

9 Рота.

Руски. Военен. Не, не е Втората световна този път (не че темата е изчерпана, ако питате руските филмаджии...). Афганистан.  Ама някой в Русия е гледал съвременни холивудски екшъни (много пост-Рамбо) и го е пипнал по последната мода в заснемането на военни истории.
Историята е леко банална, но пък чувствата са си съвсем автентични.. както и руският войнишки жаргон.

Красив и по руски човечен... Три плюса (+++).


---


Fallen ("Падналият ангел")

image
Fallen ("Падналият ангел", Нова Телевизия, 6.Май, неделя, 22:30)

Един запомнящ се филм, който почти изгледах наново няколко години след първия път. Дензъл Уошингтон е млад, но добър както винаги. Историята е качествена, грабва и държи в напрежение до края..   Така беше преди да се появят смешните филми на ужасите, правени като на конвейр в последно време... Четири плюса (++++)


---



A Sound of Thunder

image

A Sound of Thunder ("Скок във времето") - rented DVD

Ех...ако всичко рисувано се получаваше интересно като детското филмче от предния пост. Да гледам този филм на кино ме отказа коментарът в Програмата.bg тогава. Доколкото си спомням беше нещо от сорта - "специалните ефекти са безнадеждно остарели, а героите изглеждат сякаш са попаднали в сцените случайно и са за малко". Е, едва ли може да бъде казано по-добре. Не го спасява нито иначе вероятно нелошата идея на Рей Бредбъри, нито опитът за еднолична игра на "Ганди" (така де, този, който стана популярен с ролята на Ганди.. и приличащ на Наум Шопов, трябва да му науча името някой ден...)
Не си заслужава 2лв. за рента, може би и 1лв.. Ако го дръпнете без пари и наистина сте изгледали всичко друго, за което можете да се сетите..тогава става. Един плюс (+) защото обичам фантастиката. Иначе си е за минус.


---



Osmosis Jones
image

Osmosis Jones ("Джоунс Осмозата" - БНТ, Канал 1, Понеделник, 30.Апр.2007)

Много забавно анимационно екшън-криминале-образователно нещо, което се разиграва уж в тялото на Бил Мъри (той си е на живо, не е рисуван..играе съвсем пропаднал американски всеядец, в чиито вътрешности един рисуван вирус става причина за сцени ала "Кръстникът", гонки с имунни клетки и т.н.). Озвучен е само от звезди, затова е хубаво да се гледа със субтитри, а не с превода, който БНТ бяха направили.. и все пак много свеж - три плюсчета (+++)

---

300

image

300 (Lucky Cinema, Студентски град - 3 лв.)

Повече комикс, отколкото филм.
Един плюс (+) заради уродвливите създания, които се мяркат из сцените...


Тук има интересни коментари по темата:
http://locke.blog.bg/viewpost.php?id=79654


---


The Wicker Man

image

The Wicker Man.avi (++)

Ами..Никълъс Кейдж. Опит за нещо... 
Сигурно ще е интересен за любителите социолози.
Е, по-добре е от "Призрачният ездач" (Ghostrider) все пак.. два плюса.

---


Curse.of.the.Golden.Flower.2006.DVDRip.XviD.AC3.CD1-JUPiT.avi (+++)

За любителите на китайското...
Богат, пищен, китайски мащаб, ама направо буквално.
Идеята май е, че статуквото не може да бъде предизвиквано, защото само падат глави, лее се кръв, но... ефект от напъните на смъртните - никакъв. 
Небето е кръг, а Земята е квадрат, има си ред в тоя космос.
Чоу Юн Фат е  страхотен император. Три плюса.




--- К Р А Й --- 20. Април 2007 ---


Категория: Изкуство
Прочетен: 218374 Коментари: 121 Гласове: 0
Последна промяна: 02.09.2007 17:21
SuperTed"s Movie Rating File
----------------------------

Timeline (+)
Being_John_Malkovich.avi (++)
The Ring cd#1.avi (+)
Blow CD1.avi (+)
Y tu mama tambien (+++)
25th Hour cd1.avi (++)
The Butterfly Effect DVDRip XviD-DMT.avi (++)
Lucia Y El Sexo.avi (+++)
Lost In Translation (+++)
Closer (+++)
Lord of War (++)
Syriana.DVDscr.XViD.DVDRip-MeeKRaB (++)
Dirty Deeds (+)
Atame - Almodovar (-)
The Human Stain dvdrip xvid-innsyn.avi (++)
The Fog (--)
Memoirs Of A Geisha (++++)
Before Sunset (+)
Откраднати очи (++)
Triplette De Belleville.avi (+)
La marche de l"empereur.avi (++)
Wolf Creek (+)
La mala educasion - Almodovar (+)
The.Truth.About.Love.2004.PROPER.LiMiTED.DVDRip.XviD-PROMiSE (+++)
Mujeres al borde de un ataque de nervios - Almodovar (++)
Mila ot Mars.DVDRIP.XVID.Hollyshit.CD1.avi (++)
The Matador.avi (++)
The Constant Gardener.CD1.RERiP.DVDSCR.XViD-BABiES.avi (+++)
Saw.DVDSCR.XviD-KSi.avi (+)
Girl With a Pearl Earring.avi (+++)
Eternal.Sunshine.Of.The.Spotless.Mind.DVDrip.XViD-DVL (+++)
The Others.avi (+)
Hannibal (DivX - Svensk Text).avi (++)
Silence of the Lambs - DivX.avi (+++)
Red Dragon.avi (+++)
Capote.CD1.avi (--)
Amores Perros.avi / Life is a bitch (++++)
Cold Mountain CD1.avi (+++)
Sin.City.DVDSCR.XviD-iMBT - CD1.avi (-)
Lucky.Number.Slevin.DVDSCR.XviD-NeDiVx (+++)
Chicago.avi (+)
Man.On.Fire.DVDRiP.XViD-DvP.CD1.avi (+)
Pirates of the Caribbean - The Curse of the Black Pearl (2003) CD1.avi (++)
A man apart.avi (+++)
HellBoy (+++)
The Cave (+)
The Descent (--)
Kill Bill 1 (+)
The Excorcist (++)
The Transporter 1 (+++)
The Transporter 2 (++)
Inside Man (+++)
V For Vendetta (++)
Underworld 1 (+++)
Underworld 2 (++)
Nightwatch (++)
King Kong (2006) (++++)
Anthony.Zimmer.2005.DVDRip.XviD-ESPiSE.avi (++)
A Clockwork Orange.avi (+++)
Saving Private Ryan cd#3.avi (+++)
The Da Vinci Code.CD1.avi (++)
The.Man.2005.DVDRip.XviD-ALLiANCE (++++)
Kaena La Prophetie.avi (++)
Honey.avi (+++)
Meet Joe Black.avi (++++)
havoc.2005.dvdrip.xvid-espise.avi (++)
Masked.And.Anonymous.2003.LiMiTED.DVDrip.XViD-ALLiANCE.avi (++)
The Departed.CD1.avi (+++)
Fight.Club.1999.DVDRiP.XviD.AC3.CD1-YYddr (+++++)
War Of The Worlds.CD1 (++)
Children Of Men (+++)
Flyboys (++)
Ice Age 2 - The Meltdown (++++)
S.W.A.T. (2003) CD1.avi (+++)
Enemy of the State.CD1.avi (++++)
Serenity.CD1.avi (+++)
After The Sunset.avi (+++++)
Final Cut (+++)
Hollow Man 2 (+++)
Batman The Beginning (+++)
The Shaggy Dog (----)
Paycheck (+++)
Danny The Dog (++++)
The Animatrix (++)
Ocean"s 12 (+++)
The Butterfly Effect 2.avi (+++)
Basic Instinct 2.avi (--)
Dark Portals - The Cronicles of Vidocq (+)
Pulse.avi (++)
HogFather.CD1.avi (++)
The Pursuit Of Happyness.CD1.avi (++++)
Loving Annabelle.avi (+)
The Black Dahlia.avi (++)
Deja Vu (Lucky Cinema) (++++)
Madagascar.DVDRip.XviD-DoNE.avi (+)
Maimuni prez zima (Lucky Cinema) (++)
Volkodav (Lucky Cinema) (+++)
Pi 1997.avi (+++)
Match Point.CD1.avi (++++)
nep-blooddiamond-xvid-cd1.avi (++++)
Babel.CD1.avi (+++)
The.Fountain.2006.DVDSCR.XviD-FiCO (+++)
Casino Royale.CD1.avi (+++)
Night.at.the.Museum.2006.PROPER.R5.Line.xVID-LRC.avi (+++)
GhostRider /p-g.avi/ (+)
A Good Year /xvid-agya.avi/ (++++)
The Life of David Gale.CD1.avi (+++)

Категория: Изкуство
Прочетен: 6012 Коментари: 3 Гласове: 0
Търсене

За този блог
Автор: cine
Категория: Забавление
Прочетен: 1786345
Постинги: 241
Коментари: 449
Гласове: 396
Календар
«  Септември, 2007  >>
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930